Cumpararea scutecelor pentru bebelușul dvs.: Cum să găsești dimensiunea potrivită, potrivirea și confortul

Cumpararea scutecelor pentru bebelușul dvs.: Cum să găsești dimensiunea potrivită, potrivirea și confortul

Odată ce bebelușul tău ajunge pe lume, vei fi uimită de atât de multe lucruri. Una dintre aceste surprize neașteptate este doar de câte ori pe zi veți schimba scutecele Huggies. Ai putea fi, de asemenea, uimită de cât de repede bebelușul tău depășește dimensiunea scutecului, care ieri se potrivea perfect.

Deoarece bebelușul va purta scutec toată ziua și toată noaptea, este esențial să cumperi dimensiunea care se potrivește corect pentru a preveni scurgerile și mizeriile neplăcute, păstrând în același timp copilul curat, uscat și confortabil. Aici intervine provocarea: De unde știi ce dimensiune a scutecului să cumperi și când este timpul să treci la următoarea dimensiune?

Iată câteva sfaturi pentru a face fericiți atât copilul, cât și părinții:

Primele scutece Huggies:

  • Acordați o atenție deosebită graficului de greutate de pe fiecare pachet pentru a vă ajuta să alegeți dimensiunea cea mai potrivită pentru bebelușul în creștere.
  • Primul scutec pentru bebeluși va avea probabil dimensiunea nou-născutului sau mărimea 1, dar există și scutece prematuri pentru cei mai mici bebelusi. Poate doriți să vă aprovizionați cu câteva pachete de diferite dimensiuni înainte ca bebelușul să sosească doar pentru a fi pregătit. Asigurați-vă că ați pus scutece și șervețele umede suficiente pe lista de cumparaturi. Nu poți avea niciodată prea multe!
  • Pentru a proteja cordonul ombilical al nou-născutului, cele mai mici scutece au un decupaj în față. Dacă utilizați o dimensiune mai mare, asigurați-vă că pliați scutecul în jos și departe de zonă pentru a asigura vindecarea corectă.

FAPT: Bebelușul va folosi inițial aproximativ 10-12 scutece zilnic

Dimensiune și potrivire:

  • Mărimea contează! Scutecele ar trebui să se potrivească bine în jurul taliei și picioarelor fără goluri sau lăsări.
  • Deși scutecele sunt dimensionate în funcție de greutate, există unele suprapuneri. De exemplu, dimensiunea 1 este pentru sugari cu greutatea intre 3-5kg, în timp ce dimensiunea 2 este pentru bebelusi cu greutatea intre 4-6kg. Dacă bebelușul tău are 4 kilograme și încă se încadrează în siguranță în mărimea 1, este sigur să rămâi acolo puțin mai mult. Dar dacă scutecul devine strâmt, ar trebui să treceți la următoarea dimensiune.

FAPT: Scutecele sunt vândute în funcție de greutatea bebelușului, nu de vârstă.

Timpul pentru urmatoarea marime:

  • Când bebelușul se apropie de vârful de greutate sugerat, ar putea fi o idee bună să cumpărați următoarea dimensiune pentru o performanță optimă a scutecului și o protecție împotriva scurgerilor.
  • Veți ști că dimensiune scutecului pe care îl utilizați este prea mic atunci când pantalonii sau tricourile bebelușului se îmbibă frecvent cu urina și alte mizerii de-a lungul părților. Dacă bebelușul are urme roșii în jurul buricului sau al coapselor, este, de asemenea, un semn că este timpul să treceți la marimea urmatoare.
  • Dacă următoarea dimensiune este încă prea mare, încercați un alt model de scutec sau rămâneți temporar cu dimensiunea mai mică. În doar câteva săptămâni bebelușul tău va crește cu siguranță, iar potrivirea scutecului mai mare va fi pe măsură.

FAPT: Dacă scutecul de o formă / stil / model nu se potrivește la fel de bine, deoarece corpul bebelușului crește și se schimbă, încearcă altul. Unele au mai mult elastic în talie pentru o potrivire mai conturată, în timp ce altele se potrivesc mai bine în jurul picioarelor.

Taguri:

Comentarii