Bucle perfecte? - 10 metode de a-ți face părul creț, fără căldură

Bucle perfecte? - 10 metode de a-ți face părul creț, fără căldură

Dacă până acum credeai că părul trebuie să sufere la frumusețe pentru bucle fără căldură și să se confrunte cu temperaturile ridicate ale ondulatorului, aceste 10 metode îți vor demonstra contrariul.

Un păr frumos este și un păr sănătos, așa că aceste metode de a-ți face părul creț nu vor ataca structura firului de păr și nici nu vor da iama în economiile tale, deoarece toate sunt pentru părul ondulat acasă.

Descoperă idei de ondulat părul acasă, în timp record și vei putea să și reciclezi câteva lucruri pe care erai gata să le arunci. Vei da volum părului și vei putea să realizezi cele mai interesante coafuri pentru păr lung, mediu sau scurt.

Tehnica este aceeași pentru toate metodele: răsucești și prinzi. Vei avea nevoie de câteva elastice sau agrafe ca să înveți cum să faci bucle.


Iată cele 10 metode de a-ți face părul creț, fără căldură, încearcă-le pe toate și alege varianta preferată:

1. Pentru bucle fără căldură, largi

Dacă ai chef de bucle care să te facă să întorci capul în slow motion ori de câte ori ai ocazia, trebuie doar să răsucești fiecare șuviță pe degete și să prinzi părul cu două agrafe. Arată fabulous pe o tunsoare în scări.

2. Pentru bucle strânse

Ai în dulap un tricou cu care nu știi ce să mai faci? Transformă-l în noul tău ondulator. Taie fâșiile pe care să o îți răsucești părul astfel încât să poți lega buclele cu capetele de material. Astfel, vei avea parte de un păr creț, fără căldură, cu multe fundițe.

3. Pentru bucle suuuuuper strânse

Dacă ai aflat și tu că paiele de plastic sunt inamicul planetei, dar încă mai ai câteva acasă și nu știi cum să le reciclezi, încearcă un look nou. Poți obține o metodă distractivă de a-ți face părul creț.

4. Pentru cele mai suuuuuper strânse bucle

Dacă vrei să vezi cum ți-ar sta cu niște bucle super, dar super strânse, atunci niște bețe de frigărui vor fi unealta ta secretă. Această tehnică va dura mai mult, dar efectul merită și este ideală pentru a obține bucle pentru părul mediu.

5. Pentru cele care au o mică problemă cu shoppingul online

Dacă primești mereu cadouri de la tine pentru tine, înainte să arunci folia cu bule din pachet, tai-o în fâșii lungi și folosește-o pentru bucle. Cât stai cu ea în păr, ai timp să mai dai câteva comenzi online, știi tu, pentru următoarea coafură.

6. Pentru bucle naturale

Dacă ai părul ondulat natural și vrei să aibă un aspect mai definit, întinde pe pat un tricou de bumbac, dă-ți părul umed în față și lasă-l în jos (luceafăr blând), până când ajungi să atingi tricoul cu rădăcina părului. Strânge tricoul ca pe un turban și leagă-l la spate.

7. Pentru acele bucle lejere (care încep de la jumătatea părului, dar nu știi exact cum se numesc)

Caută în cutia cu amintiri acea bentiță elastică pe care o purtai la școală. O pui peste păr și înfășori în jurul ei câte o șuviță. Această tehnică creează bucle pentru părul mediu, care vor întoarce priviri.

8. Pentru bucle Multitasking

Ai timp să îți faci bucle sau să întinzi hainele proaspăt spălate. Ce alegi? Datorită tehnologiei avansate pe care cârligele de rufe o dețin în secret, le vei face pe amândouă. Deschizi cârligul, rulezi pe partea de jos o șuviță și închizi cârligul.

9. Pentru bucle Multitasking 2.0

Dacă tot suntem la capitolul “haine proaspăt spălate”, șosetele sunt o alternative colorată a ondulatorului clasic. Rulezi șuvița pe mijlocul materialului, iar apoi pui partea cu elastic peste, exact ca și cum ai împerechea șosetele.

10. Pentru bucle de orice dimensiune vrei tu

Feeling crafty? Ia niște folie de aluminiu, tai-o în fâșii pe care să le răsucești și tocmai ți-ai creat propriile bigudiuri. Le poți face de ce dimensiune îți dorești și le poți reutiliza de câte ori vrei. Pentru cele mai bune rezultate, ai nevoie de un șampon și un balsam care să îți hidrateze părul și să îl facă mai frumos de la prima spălare, cum ar fi produsele din gama Pantene.

Încearcă toate metodele de a-ți face părul creț și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine. Indiferent ce vei alege, vei observa cum părul tău se regenerează în timp și își recapătă strălucirea naturală.

Taguri:

Comentarii