Cum să curățați praful eficint

Cum să curățați praful eficint

În bătălia epică a ta cu praful, vei avea nevoie de cele mai eficiente instrumente pentru a face treaba. Îndepărtarea prafului cu pămătuf din pene poate pur și simplu să mute praful și să-l lanseze înapoi în aer. Swiffer Duster face curațarea prafului mai ușoră, mai rapidă și mai distractivă. Captează și blochează până la de 3 ori mai mult praf decât un pămatuf din pene. Deci, pregătește-te să elimini praful din casa ta.

Începeți curățarea prafului din zonele inalte, de pe mobilier, zonele în care peretele se întâlnește cu tavanul tocurile ferestrelor. Swiffer Duster XXL facilitează îndepărtarea prafului și a pânzelor de păianjen din locurile greu accesibile. Intrați în gurile de aerisire, apoi dați becurilor o strălucire aparte. Acum îndepărtați praful de pe lamele și butucul ventilatorului de tavan. Mai întâi asigurați-vă că opriți totul.

Apoi, ștergeți suprafețele de înălțime mijlocie cele mai apropiate de perete, cum ar fi frigiderul, rafturile pentru cărți și dulapul de porțelan. Swiffer Duster este excelent pentru îndepărtarea prafului din interiorul lămpilor și chiar al becurilor. Este, de asemenea, perfect pentru ecranele televizoarelor și este proiectat pentru a intra în spații înguste, cum ar fi componentele stereo și în spatele unui televizor montat pe perete. Asigurați-vă că opriți toate componentele electronice înainte de a începe îndepărtarea prafului.


Plăcile de bază, prizele, picioarele mobilierului și alte obiecte sunt ușor de accesat, fără să vă aplecați datorită extinderii dispozitivului de prelungire Swiffer Duster XXL.

Swiffer Floor este cel mai bun mop pentru a curăța toată murdăria, praful și părul de pe podelele.

Taguri:

Comentarii