7 moduri prin care Swiffer ajută la menținerea pardoselilor din lemn de esență tare ca noi

7 moduri prin care Swiffer ajută la menținerea pardoselilor din lemn de esență tare ca noi


Tocmai te-ai mutat în casa visurilor tale și podelele sunt impecabile. Podele noi din lemn de esență tare luminează locul și adaugă o căldură casei.
Cum le menții așa?
Iată câteva îndrumări pe care le poți urma pentru a vă menține frumusețea de durată a pardoselilor și pentru a le păstra atractivitatea de-a lungul anilor.

1. Alegeți produsele potrivite

Deși pare o treabă dificilă, podelele din lemn de esență tare pot fi întreținute cu un efort minim. Trucul aici este pur și simplu să știți ce să folosiți pentru a le curăța. Asigurați-vă că cumpărați numai produse care sunt special formulate și concepute pentru podele din lemn de esență tare. Dacă încă nu sunteți sigur, puteți verifica întotdeauna ce recomandă instrucțiunile de îngrijire ale producătorului.

2. Țineți apa departe

Evitați contactul direct cu apa când ștergeți podelele din lemn de esență tare. Dacă este utilizat incorect, puteți deteriora în permanență viața parchetului dvs. frumos finisat din lemn de esență tare.

3. Nu trage mobila pe parchet

Un lucru care este destul de comun în deteriorarea podelelor din lemn de esență tare este mobilierul. Dacă nu sunteți atenți, deplasarea acestuia poate zgâria, și lăsa urme ireparabile pe suprafață. Pentru a adăuga o protecție suplimentară, utilizați contacte de pâslă pe picioarele mobilierului. Ne vei mulțumi mai târziu.

4. Păstrați-l curat

Creați un program de curățare. Va ajuta la reducerea murdăriei și a particulelor care pot zgâria suprafața lemnului. Asigurați-vă că utilizați mopul Swiffer Sweeper pentru a ridica particulele mai mari, astfel încât acestea să nu vă deterioreze podelele.

5. Praful zilnic

Poate fi unul dintre cei mai simpli pași ai procesului, dar ștergerea prafului poate reduce murdăria, praful, părul și parul de animale care pot fi în casa ta. Încercați să utilizați Swiffer Sweeper. Funcționează bine pentru a elimina praful, astfel încât să nu se așeze pe podele.


Taguri:

Comentarii